Var hittar jag våra skickade/mottagna fakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Skickade fakturor, Mottagna fakturor

Oavsett vilken tjänst du använder hos InExchange kan du alltid se historik över skickade och mottagna fakturor på vår hemsida upp till 18 månader bakåt i tiden.

Gå till Fakturor > Skickade fakturor eller Mottagna fakturor. De senaste fakturorna visas i en lista. Du har även möjligheten att visa fakturor från en viss tidsperiod samt att söka efter ett specifikt fakturanummer. Klicka på aktuellt fakturanummer i listan för att ta fram den på din bildskärm.