Kan jag skicka en pdf-faktura till fler mailadresser? Följ

Du kan skicka dina pdf-fakturor till flera mailadresser på en och samma gång. Du skriver helt enkelt in ett kommatecken mellan varje mailadress (utan mellanslag) och så kommer fakturan att levereras till samtliga mailadresser.

Exempel som fungerar: (Separerade med kommatecken utan mellanslag)

mail1@domän.se,mail2@domän.se,mail3@domän.se

Exempel som inte fungerar: (Separerade med kommatecken och mellanslag/semicolon)

mail1@domän.se , mail2@domän.se , mail3@domän.se
mail1@domän.se ; mail2@domän.se ; mail3@domän.se