1. Vad är ett GLN?
  2. Samkuvertering av fakturor
  3. Fakturor i färg
  4. Var hittar jag våra skickade/mottagna fakturor?
  5. Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare)
  6. Kan jag skriva ut en kopia på en skickad faktura?
  7. Kan jag skicka om en faktura?
  8. Vad betyder BIC/SWIFT och IBAN?
  9. Vilka företag kan ta emot e-faktura?
  10. Jag vill ta bort en redan skickad faktura, hur gör jag?

Vad är ett GLN? Följ

GLN står för Global Location Number och är en unik internationell identifierare för ett företag eller en avdelning på ett företag. Denna uppgift används för att veta exakt vart din e-faktura ska levereras.

Så får du fram ditt företags GLN

Leverantörer kan be om ert GLN-nummer när de ska skicka e-faktura till er. Bläddra ner till sektionen Företag Konto > Profil-sidan för att se ditt GLN.

Sök upp andra företags GLN

Gå in under Utöka mitt nätverk och skriv in namnet på det företag du letar efter och klicka sedan på företagsnamnet. Du kan även göra en sökning med hjälp av ett GLN-nummer, om du har det, för att få fram övriga uppgifter om företaget.

Under sektionen Företagets uppgifter hittar du sedan GLN numret och andra uppgifter.