Hur ändrar jag leveranssätt till e-faktura? Följ

Du kan optimera dina fakturors leveranssätt på något av nedanstående sätt. Du är också välkommen att ladda upp din kundlista så hjälper vi dig att koppla dina kunder till rätt organisation och med ett optimalt leveranssätt.

• Portooptimering - Uppdatera snabbt dina kunder du fakturerat via InExchange.
  • Kundregistret - Klicka Visa för att öppna en kund och sedan Redigera längst ner i kundkortet. Välj leveranssätt under Fakturainställningar > Skicka som.
  • Skapa faktura:
    • Alternativ 1: Sök fram aktuell kund och tryck Redigera kund.
    • Alternativ 2: Sök fram aktuell kund och tryck på knappen som visar leveranssätt:

Läs mer:

InExchange Portooptimering