1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  5. InExchange användarvillkor
  6. Åtgärda en olevererad faktura
  7. Se din ärendehistorik
  8. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  9. Ange bankkonto på InExchange Network
  10. Hur laddar jag upp en logotyp för mitt företag?

Hur säger jag upp mitt avtal? Följ

Kostnadsfri tjänst

Om ni använder vår kostnadsfria webbtjänst (InExchange Web Bas) behöver ni inte säga upp ert konto. Om ni inte har användning för kontot längre kan ni endast låta kontot vara, om företaget har gått i konkurs/avvecklats kan ni kontakta oss så tar vi bort kontot åt er.

Övriga tjänster

Ert avtal med InExchange Factorum AB faktureras i 12-månaders perioder, om ni inte säger upp ert avtal kommer ert avtal att förnyas automatiskt. Om ni önskar säga upp avtalet måste ni kontakta oss via mail eller telefon senast 60 dagar innan datumet då ert avtal förnyas.

Obs! Om ni skickar in er uppsägning via mail, se till att ni får ett svar från oss där vi bekräftar att avtalet är uppsagt. Om ni inte hört något inom en (1) arbetsdag rekommenderar vi er att ringa oss.