1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  5. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  6. InExchange användarvillkor
  7. Åtgärda en olevererad faktura
  8. Se din ärendehistorik
  9. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  10. Ange bankkonto på InExchange Network

Hur ändrar jag mina användaruppgifter och mitt lösenord? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

Oavsett om du använder vår webbtjänst eller någon av våra automatiserade tjänster så hanteras dina användaruppgifter på samma sätt.

1. Logga in i InExchange Network med dina användaruppgifter och klicka sedan på ditt namn eller företagsnamn längst upp till höger på hemsidan.
  2. Navigera dig längst ner på sidan tills du hittar sektionen märkt Användaruppgifter.
  3. Klicka på ikonen Red_ikon.jpg (enligt bilden nedan), så öppnas fälten upp för redigering.

Uppdatera informationen och klicka sedan på Spara.

Ikon_16---Utrop.png Om du behöver ändra ditt användarnamn, som är e-postadressen som kontot skapades med, ber vi dig kontakta oss.

Läs mer:
Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?