1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  5. InExchange användarvillkor
  6. Åtgärda en olevererad faktura
  7. Se din ärendehistorik
  8. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  9. Ange bankkonto på InExchange Network
  10. Hur laddar jag upp en logotyp för mitt företag?

Hur loggar jag ut från InExchange Network? Följ

För att logga ut klickar du på knappen i det övre högra hörnet där det står Logga ut.

Om du är inaktiv på vår hemsida i mer än 60 minuter blir du av säkerhetsskäl automatiskt utloggad. Om ni är flera på företaget som använder samma användarkonto så blir du även utloggad om någon annan loggar in på kontot.