Vi skulle vilja lägga till en ny kund/mottagare i vårt register, hur gör vi det? Följ

Sökväg till InExchange Network: Register\Kunder

Gå till Register > Kunder i menyn och klicka sedan på Skapa ny kund.

Ett nytt kundkort skapas där du kan fylla i kundens information. Det är viktigt att tänka på att kundnumret här stämmer överens med det kundnummer som du har registrerat i ditt affärssystem.

Det du behöver skriva in är:

Kundinformation

• Kundnummer
  • Företagsnamn
  • Organisationsnummer

Fakturainställningar

Här kan du välja om fakturan ska skickas som papper, pdf eller e-faktura.

E-faktura

1. Välj leveransättet E-faktura i rullgardinsmenyn.
  2. Kontrollera att det finns en koppling till InExchange Network till det företag som du ska fakturera. Du kan göra en sökning på företagsnamn, orgnr (utan bindestreck) eller GLN.

PDF-faktura via e-post

1. Välj leveransättet PDF i rullgardinsmenyn.
  2. Lägg till den e-postadress som fakturan ska skickas till.

Papper

1. Välj leveransättet Papper i rullgardinsmenyn.