1. Hur ser jag vilket leveranssätt fakturan skickades med?
  2. Vilken adress skickade vi pdf-fakturan till?
  3. Extern status på fakturor
  4. Varför stämmer inte antalet skickade fakturor på den faktura jag fått från er med det som visas på InExchange Network?
  5. Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor?
  6. Hur länge sparas mina skickade fakturor?
  7. Finns det något enkelt sätt att sortera de skickade fakturorna på?
  8. Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor?
  9. Hur skriver jag ut en faktura?

Finns det något enkelt sätt att sortera de skickade fakturorna på? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

Fakturorna kan sorteras efter ex. kundnamn, fakturanummer, förfallodatum, o.s.v.. Klicka på rubriken högst upp i varje kolumn för att ändra ordningen.

Om du vill lägga till eller dölja kolumner, klicka på Välj kolumner.

Alternativt kan du söka fram fakturor från en viss tidsperiod och skapa en Excel-rapport med information som du sedan kan sortera enligt dina önskemål. Fyll i dina sökvillkor i sökfältet högst upp på sidan och klicka på Rapport. Här kan du läsa mer om hur du skapar rapporter.