Hur uppdaterar jag mina betalningsuppgifter? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

Följ nedanstående guide om du vill ändra de betalningsuppgifter som kommer med på dina fakturor. Detta gäller uppdatering av Bankgiro, Plusgiro samt bankkonto/utlandsbetalningar.

1. Navigera dig en bit nedåt på sidan tills du hittar sektionen Betalningssätt.

2. Klicka på bilden med en penna , alla fält öppnas nu för redigering.

3. Ändra informationen genom att sudda ut det som är fel och sedan skriva in den nya informationen, klicka sedan på knappen Spara.

Lägg till ett bankkonto genom att klicka på Lägg till bankkonto och ange sedan ditt kontonummer samt bank.

Om det till exempel är Swedbank du använder så ska du ange fullständigt kontonummer i fältet KONTONUMMER och bankens fullständiga namn i fältet BANK.

Ex:

• KONTONUMMER = 84202-2130019660
  • BANK = Swedbank

eller

• KONTONUMMER = 84202-2130019660
  • BANK = SWEDSESS

4. Nedanstående varning kommer nu att visas. Den informerar dig om att du håller på att ändra företagskänslig information som måste godkännas. Ett mail kommer att skickas ut, till den mailadress som är registrerad på företaget, med en länk. Ändringen går inte igenom förrän du har klickat på denna länk och godkänt ändringen.

Läs mer:

Hur ändrar jag vår kontaktinformation