1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  5. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  6. InExchange användarvillkor
  7. Åtgärda en olevererad faktura
  8. Se din ärendehistorik
  9. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  10. Ange bankkonto på InExchange Network

Hur växlar jag mellan företag i InExchange Network? Följ

Sökväg till InExchange Network: InExchange Network\Start

Eftersom många av våra användare hanterar faktureringen åt flera olika företag, har vi skapat stöd för detta i våra tjänster. Så här gör du för att växla mellan olika företag i våra webbaserade tjänster:

1. I sidhuvudet hittar du ditt namn samt företagets namn vars uppgifter du ser just nu.

2. För att växla till ett annat företag, klicka på den lilla pilen till höger om företagets namn och välj rätt företag från listan.

3. Du kommer nu åt det aktuella företagets uppgifter och fakturering.

Obs! Om du behöver få tillgång till ett företag som du ännu inte har behörighet till, vänligen kontakta InExchange support.