1. Hur blir jag fakturamottagare i InExchange Network?
  2. Var anger eller ändrar jag e-postadress för inkommande fakturor?
  3. Kan jag göra inställningar för fakturamottagartjänsten?
  4. Hur ser jag vilket leveranssätt mina mottagna fakturor har inkommit med?
  5. Varför får vi pdf-fakturor när utställaren har skickat fakturan som en e-faktura?
  6. Varför får vi PDF-fakturor till en annan e-postadress än den vi angett i inställningarna?
  7. Mottagna fakturor kan ej levereras - Mottagare

Var anger eller ändrar jag e-postadress för inkommande fakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Inställningar\Mottagna fakturor

Ange eller ändra din e-postadress för att ta emot e-fakturor i inställningarna för mottagna fakturor.

Här kan du också ställa in hur mottagna pdf-fakturor ska visas i dina e-postmeddelanden.