Logga in för att få tillgång till Support samt hjälp anpassad för ditt konto

Hej! Vad vill du ha hjälp med?

Laddar…

Var anger eller ändrar jag e-postadress för inkommande fakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Inställningar\Mottagna fakturor

Ange eller ändra din e-postadress för att ta emot e-fakturor i inställningarna för mottagna fakturor.

Här kan du också ställa in hur mottagna pdf-fakturor ska visas i dina e-postmeddelanden.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer