1. Hur ändras betalningsvillkoren för en kund?
  2. Ändra mailadress för pdf-fakturor på befintlig kund
  3. Hur byter jag leveranssätt och mottagare för fakturorna?
  4. Kan jag exportera mitt kund- resp. leverantörsregister från InExchange Network?
  5. Kan jag ladda upp mitt artikelregister till InExchange Network?
  6. Vi skulle vilja lägga till en ny kund/mottagare i vårt register, hur gör vi det?

Kan jag exportera mitt kund- resp. leverantörsregister från InExchange Network? Följ

Sökväg till InExchange Network: Register\Kunder, Leverantörer

Ja, i InExchange Network kan du skapa rapporter som innehåller information från ditt kund- respektive leverantörsregister. Informationen exporteras till en Excel-fil som du kan spara ner lokalt hos dig.

Gör så här:

1. Välj Kunder alt. Leverantörer beroende på vilket register du vill arbeta med.

2. För att skapa en rapport på hela ditt register behöver du bara klicka på Rapport. Om du däremot vill söka efter ett specifikt kundnummer eller kundnamn alt. leverantörsnummer eller företag, så behöver du skriva in aktuell sökinformation i avsedda rutor i söksektionen och klicka på Sök (observera att du även kan söka på del av ord genom att använda * före eller efter ordet, söktiden kan dock bli något längre då). Efter en liten stund presenteras träfflistan för dig nedanför söksektionen. Klicka därefter på Rapport-knappen.

3. När du har klickat på Rapport, börjar systemet arbeta med att skapa en Excel-rapport med vald information och efter en stund får du välja mellan att öppna eller spara ner filen.

Filerna innehåller följande information:

Kundregister:  Kundnr
  Kundnamn
  Organisationsnr
  Momsreg.nr
  GLN
  Skicka som
  E-post (pdf)
  Koppling till InExchange Network

Leveranstörsregister: Leverantörsnr
  Leverantörens namn
  Organisationsnr
  Momsreg.nr
  GLN