InExchange Dashboard Följ

Sökväg till InExchange Network: Start\Dashboard

I din dashboard presenteras information om dina fakturor på ett enkelt sätt, se ett exempel ovan. Du kan bl.a.:

• Se ditt fakturaflöde i realtid.
  • Se hur dina fakturor levererats.
  • Se information från föregående månader (klicka på pilen bredvid aktuell period för att välja månad).
  • Dela informationen till alla dina enheter och använda dig av den på ex. möten (klicka på Dela i Dashboardens övre högra hörn).

Du kan läsa mer om InExchange Dashboard samt om våra övriga tjänster på www.inexchange.se.