1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  4. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  5. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  6. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  7. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?
  8. Kan jag installera InExchange Fakturaskrivare på en server?
  9. Hur ser jag att försättsblad är aktiverat för mina pappersfakturor?
  10. Vilka operativsystem fungerar fakturaskrivaren i?

Hur ser jag tidigare skickade/mottagna fakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Skickade fakturor, Mottagna fakturor

Oavsett vilken tjänst du använder hos InExchange kan du alltid se historik över skickade och mottagna fakturor på vår hemsida upp till 18 månader bakåt i tiden.

1. De senaste fakturorna visas i en lista. Du har även här möjligheten att visa fakturor från en viss tidsperiod samt att söka efter ett specifikt fakturanummer. Se bilden nedan.