1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Hur ser jag tidigare skickade/mottagna fakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Skickade fakturor, Mottagna fakturor

Oavsett vilken tjänst du använder hos InExchange kan du alltid se historik över skickade och mottagna fakturor på vår hemsida upp till 18 månader bakåt i tiden.

1. De senaste fakturorna visas i en lista. Du har även här möjligheten att visa fakturor från en viss tidsperiod samt att söka efter ett specifikt fakturanummer. Se bilden nedan.