Hur ser jag tidigare skickade/mottagna fakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Skickade fakturor, Mottagna fakturor

Oavsett vilken tjänst du använder hos InExchange kan du alltid se historik över skickade och mottagna fakturor på vår hemsida upp till 18 månader bakåt i tiden.

1. De senaste fakturorna visas i en lista. Du har även här möjligheten att visa fakturor från en viss tidsperiod samt att söka efter ett specifikt fakturanummer. Se bilden nedan.