Logga in för att få tillgång till Support samt hjälp anpassad för ditt konto

Hej! Vad vill du ha hjälp med?

Laddar…

(Åtgärdat 2015-09-08) Driftproblem - Kommunikation Följ

 2015-09-08 13:25 Uppdatering

Problemet gällande åtkomst till InExchange är löst. Felet inträffade i samband med en DNS-ändring. Åtgärder har vidtagits så att problemet inte inträffar igen. 


Inlagt 2015-09-08 kl. 12:03

InExchange har fått signaler om att vissa användare har problem med att ansluta till oss. Det verkar främst gälla InExchange Fakturaskrivare. Felet är identifierat och avhjälpning pågår.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer