Påminnelse & Inkasso Plus Följ

InExchange Påminnelse & Inkasso Plus är ett smidigt verktyg för att få snabbare betalt för dina fakturor. Du väljer själv om du vill att alla ärenden ska gå vidare per automatik eller om du vill styra dina ärenden själv.

Tjänsten erbjuds i samarbete med Visma Collectors som även sköter kontakten med din kund. Om du saknar tillgång till tjänsten eller har frågor är du välkommen att kontakta oss på 0500-44 63 60 så hjälper vi dig.

För att få tillgång till Påminnelse & Inkasso-tjänsten krävs att du använder dig av en betaltjänst hos InExchange. Tjänsten är för närvarande tillgänglig i Sverige.

Du kan läsa mer om InExchange Påminnelse & Inkasso samt om våra övriga tjänster på www.inexchange.se.