Varför får vi PDF-fakturor till en annan e-postadress än den vi angett i inställningarna? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Inställningar\Mottagna fakturor

Den adress som ni kan ange i inställningarna för mottagna fakturor i InExchange Network används för de fakturor som era leverantörer skickar till er som e-fakturor.

Men för de fakturor som era leverantörer skickar till er som pdf-fakturor kan de ange en valfri e-postadress. Om ni upplever att ni får pdf-fakturor via e-post till fel adress, hör gärna med avsändaren hur de skickar fakturorna och om de har valt en specifik e-postadress i ert kundkort eller speciellt för den aktuella fakturan.

Du är även välkommen att kontakta InExchange Support om du behöver hjälp med att se vilka inställningar som gäller.