Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare) Följ

Sökväg till InExchange Network: Start\Utöka ditt nätverk

Om du har fått ett brev med ett krav ställt mot er, att ni ska kunna leverera elektroniska fakturor till en organisation, så är det inget ni behöver meddela oss. Det enda ni behöver göra är att skapa en faktura genom den tjänst ni redan har hos oss och välja att fakturera den specifika mottagaren.

Detta fungerar så länge som mottagaren i fråga redan är känd för InExchange. För att kontrollera om mottagaren finns tillgänglig redan nu, se nedanstående guide.

1. Sök fram företaget med hjälp av företagsnamn, organisationsnummer eller GLN.

Om företaget finns tillgängligt här så har mottagaren en relation till InExchange.

Om företaget inte finns tillgängligt, skicka e-post till support@inexchange.se med information om vem du vill skicka till samt vilken operatör de använder.
Då tar vi en kontakt för att se om vi kan göra dem tillgängliga i InExchange Network.

Läs mer:

Har mottagaren några speciella krav vid skick av e-fakturor till dem?