Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare) Följ

Sökväg till InExchange Network: Start\Utöka ditt nätverk

Skapa en faktura genom den tjänst ni redan har hos oss och fakturera den specifika mottagaren. Detta fungerar så länge som mottagaren i fråga redan är känd för InExchange. För att kontrollera om mottagaren finns tillgänglig redan nu, se nedanstående guide.

1. Sök fram företaget med hjälp av företagsnamn, organisationsnummer eller GLN.

Om företaget finns tillgängligt här så har mottagaren en relation till InExchange.

Om företaget inte finns tillgängligt, skapa ett supportärende med information om vem du vill skicka till samt vilken operatör de använder. Då tar vi en kontakt för att se om vi kan göra dem tillgängliga i InExchange Network.

Läs mer:
Har mottagaren några speciella e-fakturakrav?
Så skapar du ett supportärende