1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars! Följ

Hej!

Har du frågor om InExchange Fakturaskrivare?

Vill du veta mer om hur fakturaskrivaren fungerar och få information om hur du på bästa sätt skickar dina fakturor?

Då är du varmt välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars.

Vi går igenom funktionerna i fakturaskrivaren, visar vad du kan göra i InExchange Network och berättar om våra mervärdestjänster. Du har även möjlighet att ställa frågor direkt till oss på supporten.

Se aktuella datum och anmäl dig här.

Välkommen!

Med vänlig hälsning,

InExchange Support

Vad är ett webinar?
Ett webinar är ett webbaserat möte mellan den som håller i mötet och de övriga deltagarna, d.v.s. ett webbseminarium. Diskussionsledaren delar med sig av och visar information från sin skärm till de övriga deltagarna och berättar om det aktuella ämnet. De övriga deltagarna kan delta i diskussioner och ställa frågor. Precis som i ett vanligt möte, men detta sker via Internet.
Tekniska krav: En dator med Internet-uppkoppling samt högtalare/headset och mikrofon.