1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Hur ser jag att försättsblad är aktiverat för mina pappersfakturor? Följ

Om du har försättsblad aktiverat så visas detta i utskriftsgranskningen som du kommer åt genom att välja Visa på en faktura i InExchange Fakturaskrivare.

Därefter klickar du på Utskriftsgranskning.

Här kan du se om försättsblad är aktiverat eller inte.

Klicka på Du använder försättsblad för att se hur försättsbladet ser ut jämfört med originalfakturan.