1. Guide: Skicka e-faktura till ny kund
  2. Skicka till en mottagare utanför Sverige som inte finns i InExchange nätverk än
  3. Skicka till en mottagare i Sverige som inte finns i InExchange nätverk än
  4. Utöka ditt nätverk genom att skicka en förfrågan
  5. E-faktura till en ny mottagare
  6. Kan jag se alla mina anslutningar i nätverket?
  7. Hur ändrar jag kundkoppling på befintlig kund i InExchange Network?
  8. Hur fungerar InExchange Portooptimering?
  9. Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering?

Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Portooptimering

InExchange Portooptimering hjälper dig att välja det billigaste och miljövänligaste sättet att skicka dina fakturor på. Besparingsförslag ges per mottagare.

1. Här visas aktuella besparingsförslag. Klicka på Spara (+ belopp) alt. Byt för att ändra leveranssätt till det rekommenderade leveranssättet för respektive mottagare. Klicka sedan på Klar längst ner på sidan när du har gjort dina val. Standardleveranssättet har nu ändrats för de valda mottagarna.

2. Om du ser denna ikon i-ikon.png på någon rad, peka på ikonen så får du fram ytterligare information. Det kan handla om att kunden har speciella krav vid skick av e-fakturor till dem. Kontakta då mottagaren enligt instruktionerna som presenteras för att få mer information om bl.a. godkända fakturareferenser.

Denna mervärdestjänst är inte tillgänglig för dig som använder vår kostnadsfria tjänst InExchange Web Bas. För att få tillgång till tjänsten, behöver du uppgradera till InExchange Web Plus eller till någon av våra automatiserade tjänster.

Läs mer:

InExchange Portooptimering