1. Vanliga frågor om faktura till ny e-fakturamottagare
  2. Guide: Skicka e-faktura till ny kund
  3. Utöka ditt nätverk genom att skicka en förfrågan
  4. E-faktura till en ny mottagare
  5. Kan jag se alla mina anslutningar i nätverket?
  6. Hur ändrar jag nätverkskoppling på en befintlig e-fakturamottagare?
  7. Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare)
  8. Hur fungerar InExchange Portooptimering?
  9. Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering?
  10. Vilka företag kan ta emot e-faktura?

Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Portooptimering

InExchange Portooptimering hjälper dig att välja det billigaste och miljövänligaste sättet att skicka dina fakturor på. Besparingsförslag ges per mottagare.

1. Här visas aktuella besparingsförslag. Klicka på Spara (+ belopp) alt. Byt för att ändra leveranssätt till det rekommenderade leveranssättet för respektive mottagare. Klicka sedan på Klar längst ner på sidan när du har gjort dina val. Standardleveranssättet har nu ändrats för de valda mottagarna.

2. Om du ser denna ikon i-ikon.png på någon rad, peka på ikonen så får du fram ytterligare information. Det kan handla om att kunden har särskilda e-fakturakrav. Kontakta då mottagaren enligt instruktionerna som presenteras för att få mer information om bl.a. godkända fakturareferenser.

Denna mervärdestjänst är inte tillgänglig för dig som använder vår kostnadsfria tjänst InExchange Web Bas. För att få tillgång till tjänsten, behöver du uppgradera till InExchange Web Plus eller till någon av våra automatiserade tjänster.

Läs mer:

InExchange Portooptimering