Utöka ditt nätverk genom att skicka en förfrågan Följ

Sökväg till InExchange Network: Start\Utöka ditt nätverk

Nekad förfrågan - klicka här för mer information

Gör så här för att skicka en förfrågan:

1. Sök upp aktuellt företag genom att skriva organisationsnumret eller företagsnamnet i sökrutan och klicka på Sök. Klicka sedan på företagets namn i listan som presenteras nedanför sökrutan.

2. Skicka nu en förfrågan genom att klicka på antingen Jag vill ta emot eller Jag vill skicka.

Efter att du har skickat en förfrågan och mottagaren har godkänt relationen, så har ni en anslutning - detta markeras med Ansluten i tabellen.

Hj_lpikon_16_2.png Vid nekad/avvisad förfrågan:

Om din förfrågan avvisades rekommenderar vi att du kontaktar mottagaren per telefon för att reda ut eventuella frågetecken. Du kan sedan skicka en ny förfrågan enligt överenskommelse.

Läs mer:
Vilka företag kan ta emot e-faktura?
Att skicka e-faktura till en ny mottagare
Bjud in företag till nätverket