1. Guide: Skicka e-faktura till ny kund
  2. Skicka till en mottagare utanför Sverige som inte finns i InExchange nätverk än
  3. Skicka till en mottagare i Sverige som inte finns i InExchange nätverk än
  4. Utöka ditt nätverk genom att skicka en förfrågan
  5. E-faktura till en ny mottagare
  6. Kan jag se alla mina anslutningar i nätverket?
  7. Hur ändrar jag kundkoppling på befintlig kund i InExchange Network?
  8. Hur fungerar InExchange Portooptimering?
  9. Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering?

Hur fungerar InExchange Portooptimering? Följ

Genom att skicka fakturor elektroniskt sparar du både portokostnader och miljö. Fakturan levereras snabbare och kan hanteras smidigare.

När du skickar alla dina fakturor genom InExchange får du besparingsförslag via InExchange Portooptimering. Besparingsförslag ges baserat på det billigast möjliga sättet som du kan skicka dina fakturor på till dina kunder samt hur många fakturor du har skickat till det aktuella företaget under en 12 månaders period. Besparingsbeloppet återspeglar alltså de senaste 12 månadernas portokostnader mot kunden.

Läs mer:

Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering?