1. Blanketter för Statliga verk och myndigheter som använder Proceedo
  2. Vår leverantör anger i sina fakturor information i fältet X, kan ni flytta detta till fält Y så det hamnar rätt i vårt system?
  3. Hur kan vi börja ta emot e-fakturor direkt i vårt affärssystem?

Hur kan vi börja ta emot e-fakturor direkt i vårt affärssystem? Följ

Att ta emot e-fakturor direkt i ett affärssystem är numera mycket enkelt för de flesta och den tekniska uppsättningen går i regel snabbt.

InExchange gör det sedan enkelt för era leverantörer att skicka korrekta och kompletta fakturor inklusive referensinformation och bilagor oavsett operatör.

Hur förutsättningar och behov ser ut är i regel unikt för varje kund. För att kunna sätta oss in i hur just din mottagartjänst ska fungera ber vi därför att du kontaktar oss via 0500-44 63 60 eller info@inexchange.se.