Hur ändrar jag kundkoppling på befintlig kund i InExchange Network? Följ

Sökväg till InExchange Network: Register\Kunder

I InExchange Network kan du skapa och ändra kopplingen mellan en kund i ditt kundregister och en mottagare i nätverket.

När du fyller i företagets namn i kundinformationen fylls normalt sett företagsnamnet automatiskt även under Koppling till InExchange Network, om mottagaren är känd hos InExchange. Men om det exempelvis finns flera olika enheter under samma organisationsnummer är det bra att kontrollera att rätt enhet hämtats upp i kopplingen.

Gör så här för att ändra koppling:

1. Sök fram kunden som du vill redigera inställningarna för och klicka på Visa.

2. Klicka nu på Redigera för att komma åt inställningarna för kunden. Längst ner på kundkortet görs kopplingen till en mottagare i nätverket. För att ändra koppling, skriv in antingen företagsnamnet eller företagets organisationsnummer utan bindestreck i fältet Företag under Koppling till InExchange Network. När du börjar skriva in uppgifter i fältet, visas förslag på träffar som matchar din sökning. Välj aktuell mottagare och klicka på Spara.

Om du inte hittar aktuell mottagare, vänligen kontakta InExchange support.