1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  5. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  6. InExchange användarvillkor
  7. Åtgärda en olevererad faktura
  8. Se din ärendehistorik
  9. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  10. Ange bankkonto på InExchange Network

Hur lägger vi till en ny användare på företaget? Följ

För att lägga till en ny användare behöver du kontakta InExchange. Detta kan du göra genom att skapa ett supportärende via vårt kontaktformulär för användarhantering >>

När det nya användarkontot har skapats får den nya användaren ett e-postmeddelande från oss med sina inloggningsuppgifter.

I InExchange Web Bas ingår endast en (1) användarlicens. Vänligen kontakta oss på kundservice@inexchange.se om du har några frågor om användarlicenser.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

• Avatar
    Helena Malm

Hej,
    Jag har fått förfrågan från en kund som vill ha sina fakturor som EDI, de har Crediflow AB, går det att ansluta dem?
    Mvh
    Helena
    Swetex Produkter

• Avatar
    Linda Andersson

Hej Helena,
    Vi har samtrafikavtal med Crediflow så du kan skicka e-fakturor till din kund.
    Börja med att göra en sökning på företaget under "utöka ditt nätverk" (https://web.inexchange.se/inexchange/Network/Invite) hittar du din kund där som mottagare så kan du skicka e-faktura till dem. Skulle det vara så att du inte hittar dem kan du maila oss på support@inexchange.se med den information du fått av dem så kan vi lägga upp dem som mottagare i nätverket.

Med vänliga hälsingar