Hur lägger vi till en ny användare på företaget? Följ

Beroende på vilken tjänst ni använder ingår det ett visst antal användarlicenser. I tjänsten Web Bas ingår endast en användarlicens. Vänligen kontakta InExchange support om du har några frågor gällande till exempel licenser.

Lägg till användare

För att lägga till en ny användare behöver du kontakta InExchange. Logga in i vårt hjälpcenter med det användarnamn och lösenord du har hos oss. Klicka sedan på Skicka en förfrågan och använd formuläret som finns där för att lägga upp en ny användare.

När vi har skapat ett nytt användarkonto, får den nya användaren ett e-postmeddelande från oss med sina inloggningsuppgifter.

Läs mer:
Så skapar du ett supportärende