Hur lägger vi till en ny användare på företaget? Följ

Beroende på vilken tjänst ni använder ingår det ett visst antal användarlicenser. I tjänsten Web Bas ingår endast en användarlicens.

Vänligen kontakta InExchange support om du har några frågor gällande till exempel licenser eller priser.

Lägg till användare

För att lägga till en ny användare behöver du kontakta InExchange. Skicka fullständigt namn och e-postadress för den nya användaren till support@inexchange.se.

När vi har skapat ett nytt användarkonto, får den nya användaren ett e-postmeddelande från oss med sina inloggningsuppgifter.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

• Avatar
    Helena Malm

Hej,
    Jag har fått förfrågan från en kund som vill ha sina fakturor som EDI, de har Crediflow AB, går det att ansluta dem?
    Mvh
    Helena
    Swetex Produkter

• Avatar
    Linda Andersson

Hej Helena,
    Vi har samtrafikavtal med Crediflow så du kan skicka e-fakturor till din kund.
    Börja med att göra en sökning på företaget under "utöka ditt nätverk" (https://web.inexchange.se/inexchange/Network/Invite) hittar du din kund där som mottagare så kan du skicka e-faktura till dem. Skulle det vara så att du inte hittar dem kan du maila oss på support@inexchange.se med den information du fått av dem så kan vi lägga upp dem som mottagare i nätverket.

Med vänliga hälsingar