1. Vad är ett GLN?
  2. InExchange Portooptimering
  3. Samkuvertering av fakturor
  4. Fakturor i färg
  5. Vad betyder BIC/SWIFT och IBAN?
  6. Hur ser InExchange standardmall ut vid utskrift eller pdf-leverans?

Hur ser InExchange standardmall ut vid utskrift eller pdf-leverans? Följ

När en faktura skickas som brev eller pdf, skickas den i sitt originalutförande om det är möjligt.

Om din fakturalayout inte går att anpassa till utskrift finns det möjlighet att istället aktivera ett försättsblad för adressinformation, alternativt använda InExchange standardmall. Nedan följer ett exempel på hur standardmallen ser ut.

Standardmallen kan kompletteras med egen logotyp, även i färg. Det finns även stöd för en rad olika språk, OCR-talonger med mera.

Kontakta vår support så hjälper vi dig med anpassningarna.