1. Vad är ett GLN?
  2. Samkuvertering av fakturor
  3. Fakturor i färg
  4. Var hittar jag våra skickade/mottagna fakturor?
  5. Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare)
  6. Kan jag skriva ut en kopia på en skickad faktura?
  7. Kan jag skicka om en faktura?
  8. Vad betyder BIC/SWIFT och IBAN?
  9. Vilka företag kan ta emot e-faktura?
  10. Jag vill ta bort en redan skickad faktura, hur gör jag?

Hur ser InExchange standardmall ut vid utskrift eller pdf-leverans? Följ

När en faktura skickas som brev eller pdf, skickas den i sitt originalutförande om det är möjligt.

Om din fakturalayout inte går att anpassa till utskrift finns det möjlighet att istället aktivera ett försättsblad för adressinformation, alternativt använda InExchange standardmall. Nedan följer ett exempel på hur standardmallen ser ut.

Standardmallen kan kompletteras med egen logotyp, även i färg. Det finns även stöd för en rad olika språk, OCR-talonger med mera.

Kontakta vår support så hjälper vi dig med anpassningarna.