1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  5. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  6. InExchange användarvillkor
  7. Åtgärda en olevererad faktura
  8. Se din ärendehistorik
  9. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  10. Ange bankkonto på InExchange Network

Hur ändrar jag vår kontaktinformation? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

För att ändra kontaktinformation, behöver du vara inloggad i InExchange Network.
Därefter går du in på Konto-sidan.

Det finns flertalet olika roller för de e-postmeddelanden InExchange skickar. Vilka roller som finns tillgängliga varierar beroende på val av tjänst. Är inga specifika roller uppsatta, skickas samtliga meddelanden från InExchange till den e-postadress som är angiven under Generell kontakt.

Använd dig av ikonerna till höger om respektive rubrik för att lägga till, redigera eller ta bort uppgifter.