Hur ändrar jag vår kontaktinformation? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

För att ändra kontaktinformation, behöver du vara inloggad i InExchange Network.
Därefter går du in på Konto-sidan. Se nedanstående bild.

Det finns även flertalet olika roller för de mail InExchange skickar. Vilka roller som finns tillgängliga varierar beroende på val av tjänst. Är inga specifika roller uppsatta, skickas samtliga mail från InExchange till den e-postadress som är angiven under Generell kontakt.