1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Kan jag få en papperskopia per automatik? Följ

Vill du ha papperskopior per automatik när du skriver ut fakturor till InExchange Fakturaskrivare, kan du ställa in detta via genvägen Skrivarinställningar.
Den hittar du här: Start > Alla Program > InExchange > Inställningar > Skrivarinställningar

Där väljer du då hur många kopior du vill ha och vilken skrivare som ska användas.
Se nedanstående bild.