1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  4. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  5. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  6. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  7. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?
  8. Kan jag installera InExchange Fakturaskrivare på en server?
  9. Hur ser jag att försättsblad är aktiverat för mina pappersfakturor?
  10. Vilka operativsystem fungerar fakturaskrivaren i?

Kan jag skicka samma pdf-faktura till flera e-postadresser? Följ

Det går att skicka till flera mottagare genom att separera e-postadresserna med ett kommatecken.
Finns dock en gräns för max 100 tecken totalt.

Exempel: "fiktiv@adress1.se,fiktiv@adress2.se"

Läs mer:

Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
Hur skickar jag fakturor med InExchange Fakturaskrivare?
Vad betyder markeringarna i olika färger i fakturaskrivaren?
Hur väljer jag leveranssätt i fakturaskrivaren?