Logga in för att få tillgång till Support samt hjälp anpassad för ditt konto

Hej! Vad vill du ha hjälp med?

Laddar…

  1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Kan jag skicka samma pdf-faktura till flera e-postadresser? Följ

Det går att skicka till flera mottagare genom att separera e-postadresserna med ett kommatecken.
Finns dock en gräns för max 100 tecken totalt.

Exempel: "[email protected],[email protected]"



Läs mer:

Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
Hur skickar jag fakturor med InExchange Fakturaskrivare?
Vad betyder markeringarna i olika färger i fakturaskrivaren?
Hur väljer jag leveranssätt i fakturaskrivaren?

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer