1. Hur ser jag vilket leveranssätt fakturan skickades med?
  2. Vilken adress skickade vi pdf-fakturan till?
  3. Extern status på fakturor
  4. Varför stämmer inte antalet skickade fakturor på den faktura jag fått från er med det som visas på InExchange Network?
  5. Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor?
  6. Hur länge sparas mina skickade fakturor?
  7. Finns det något enkelt sätt att sortera de skickade fakturorna på?
  8. Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor?
  9. Hur skriver jag ut en faktura?

Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

Ja, gör på följande sätt för att få fram statistiken.

1. Välj period. Det finns även möjlighet att välja vad statistiken ska innehålla. Det väljer du genom att klicka på Välj kolumner.
  2. Klicka på Rapport.

Efter en stund presenteras resultatet i ett Excel-dokument. Du kan sortera innehållet på kundnamn, leveranssätt, osv.

Du kan även se viss statistik på Start > Översikt > Dashboard.