Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

Ja, gör på följande sätt för att få fram statistiken.

1. Välj period. Det finns även möjlighet att välja vad statistiken ska innehålla. Det väljer du genom att klicka på Välj kolumner.
  2. Klicka på Rapport.

Efter en stund presenteras resultatet i ett Excel-dokument. Du kan sortera innehållet på kundnamn, leveranssätt, osv.

Du kan även se viss statistik på Start > Översikt > Dashboard.