Hur ser jag vilket leveranssätt mina mottagna fakturor har inkommit med? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Mottagna fakturor

För att se vilket leveranssätt som använts för en faktura som har skickats till er gör man följande:

1. Tryck på Välj kolumner i fakturalistans övre högra hörn (se bild).

2. Sätt en bock vid Leverans.

3. Leveranssätt visas nu i en egen kolumn mellan Dok.typ och Leverantör.

Här ser man även andra kolumner som går att välja till eller ta bort efter eget tycke.