1. Hur blir jag fakturamottagare i InExchange Network?
  2. Var anger eller ändrar jag e-postadress för inkommande fakturor?
  3. Kan jag göra inställningar för fakturamottagartjänsten?
  4. Hur ser jag vilket leveranssätt mina mottagna fakturor har inkommit med?
  5. Varför får vi pdf-fakturor när utställaren har skickat fakturan som en e-faktura?
  6. Varför får vi PDF-fakturor till en annan e-postadress än den vi angett i inställningarna?
  7. Mottagna fakturor kan ej levereras - Mottagare

Hur ser jag vilket leveranssätt mina mottagna fakturor har inkommit med? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Mottagna fakturor

För att se vilket leveranssätt som använts för en faktura som har skickats till er gör man följande:

1. Tryck på Välj kolumner i fakturalistans övre högra hörn (se bild).

2. Sätt en bock vid Leverans.

3. Leveranssätt visas nu i en egen kolumn mellan Dok.typ och Leverantör.

Här ser man även andra kolumner som går att välja till eller ta bort efter eget tycke.