1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  5. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  6. InExchange användarvillkor
  7. Åtgärda en olevererad faktura
  8. Se din ärendehistorik
  9. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  10. Ange bankkonto på InExchange Network

Varför får jag meddelande om att mitt organisationsnummer redan finns? Följ

InExchange samarbetar med flera olika leverantörer på marknaden. Vissa av dessa har sina system kopplade mot InExchange för att automatiskt skicka fakturor direkt i systemet.

Det som då händer är att vi får information ifrån systemleverantören om att ni använder ett system som har en sådan möjlighet, dessa lösningar kan tyvärr inte kombineras utan man måste då välja vilken lösning man vill använda.

Vår rekommendation är att du tar en kontakt med systemleverantören och diskuterar tjänsten ni redan har för att skicka e-fakturor. Om ni fortsätter med denna tjänst slipper ni alltså dubbelarbetet med att först registrera fakturorna i ert system och sedan registrera fakturorna i vår portal.

Om ni ändå vill använda tjänsterna direkt via InExchange är du välkommen att kontakta vår support så hjälper vi dig med detta.