1. Vad är ett GLN?
  2. Samkuvertering av fakturor
  3. Fakturor i färg
  4. Var hittar jag våra skickade/mottagna fakturor?
  5. Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare)
  6. Kan jag skriva ut en kopia på en skickad faktura?
  7. Kan jag skicka om en faktura?
  8. Vad betyder BIC/SWIFT och IBAN?
  9. Vilka företag kan ta emot e-faktura?
  10. Jag vill ta bort en redan skickad faktura, hur gör jag?

Fakturor i färg Följ

Det går att få pappersfakturor utskrivna i färg via InExchange. I dessa fall används InExchange fakturamall vid utskrift. Du är välkommen att kontakta oss på 0500 44 63 60 eller [email protected] om du har några frågor om färgutskrift eller för att beställa tjänsten.

När tjänsten har aktiverats kan du även skriva ut bilagor i färg. Via InExchange Integrerade tjänster kan du bifoga bilagan vid överföring av fakturan och få den utskriven i färg och via InExchange Fakturaskrivare kan du få bilagan utskriven i färg om den läggs till manuellt i fakturaskrivaren i steget Fakturakontroll

Tjänsten offereras.