1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf? Följ

För att se hur din faktura ser ut vid leverans via Papper eller PDF gör du enligt följande:

1. Skriv ut till InExchange Fakturaskrivare som vanligt.
  2. Vid Skicka-steget (Fakturakontroll) klickar du på Visa och sedan Utskriftsgranskning:

Nu kan du granska hur din originalfaktura alternativt InExchange standardfaktura ser ut vid utskrift och kuvertering, samt dina leveransinställningar. De markerade fälten illustrerar från vänster till höger:

1. Ytan för utskriftspartnerns streckkod, här får ingen information finnas.
  2. Presentation av returadress genom kuvertfönster.
  3. Presentation av fakturaadress genom kuvertfönster (mörkare yta är alltid synlig genom kuvertfönster).

Läs mer:

Hur ser InExchange standardmall ut vid utskrift eller pdf-leverans?

Hur ser jag att försättsblad är aktiverat för mina pappersfakturor?