Varför stämmer inte antalet skickade fakturor på den faktura jag fått från er med det som visas på InExchange Network? Följ

I InExchange Network visar kolumnen Skickad det datum då InExchange har mottagit fakturorna från er. Det som visas på den faktura ni fått av oss utgår från det datum då fakturorna faktiskt har levererats från InExchange till mottagaren.

Anledningen till detta är för att ni inte ska bli debiterade för fakturor som ej har kunnat levereras.