Hur byter jag leveranssätt och mottagare för fakturorna? Följ

Sökväg i InExchange Network: Register\Kunder

Användare av våra integrerade tjänster kan välja att styra leveranssätt i filerna som överförs till oss, men i annat fall kan leveranssätt och kundens koppling till nätverket hanteras på kundkortet via Register i InExchange Network.

Under Koppling till InExchange Network söker du fram mottagaren för e-fakturan. Du kan söka på namn samt organisationsnummer.

Läs mer:

Vilka företag kan ta emot e-fakturor?