1. (Åtgärdad 2018-09-04) Driftproblem - InExchange Fakturaskrivare
  2. (Åtgärdad 2018-07-03) DRIFTSTÖRNING - Påminnelse & Inkasso
  3. (Åtgärdad 2018-05-29) DRIFTPROBLEM - InExchange Fakturaskrivare
  4. (Åtgärdad 2018-05-14) Driftproblem - Telefoni
  5. (Åtgärdad 2018-03-21) Driftstörning 2018-03-21
  6. (ÅTGÄRDAT 2018-02-19) Driftproblem - InExchange Fakturaskrivare
  7. (Åtgärdat 2017-12-01) - DRIFTPROBLEM - KOMMUNIKATION
  8. (ÅTGÄRDAT 2017-10-19) DRIFTPROBLEM - InExchange Fakturaskrivare
  9. (Åtgärdat 2017-09-20) Driftproblem - InExchange Fakturaskrivare
  10. (Åtgärdat 2017-09-18) Driftproblem - InExchange Fakturaskrivare

(Åtgärdat 2015-09-24) Driftproblem - www.inexchange.se Följ

Inlagt 2015-09-24 kl. 07:57
Uppdaterat 2015-09-24 kl. 08:35

InExchange har fått signaler om att vissa användare har problem med att ansluta till www.inexchange.se . Felet är identifierat och ska nu vara avhjälpt.

Om du fortfarande har problem kan du logga in på InExchange Network via https://web.inexchange.se

Rensa din webbläsares cache-minne

Genom att rensa webbläsarens cacheminne tvingar du webbläsaren att ladda ned de senaste versionerna av de webbsidor och program du besöker.

Internet Explorer

Hur du tar bort webbcachen i Internet Explorer (IE) beror på IE- och Windows-version. Alternativen för att ta bort cachade sidor finns under Verktyg (Internetalternativ eller Säkerhet) och sedan Webbhistorik i IE.

Firefox
  1. Klicka på menyn Verktyg i Firefox
  2. Klicka på Alternativ
  3. Klicka på fliken Avancerat och sedan på fliken Nätverk
  4. Rensa cachen under Cachat webbinnehåll
Chrome
  1. Klicka på anpassningsikonen i webbläsarens verktygsfält
  2. Välj Inställningar och sedan Visa avancerade inställningar
  3. Under Sekretess klickar du på Ta bort webbinformation
  4. I dialogrutan som visas markerar du kryssrutorna för de typer av information du vill ta bort. Med menyn högst upp väljer du hur mycket information du vill ta bort. Välj tidens början om du vill ta bort allt.
  5. Välj Rensa webbinformation
Safari
  1. Gå till menylisten överst på skrivbordet och tryck på Safari
  2. Välj Töm cache från undermenyn
  3. Tryck på Töm