1. Blanketter för Statliga verk och myndigheter som använder Proceedo
  2. Vår leverantör anger i sina fakturor information i fältet X, kan ni flytta detta till fält Y så det hamnar rätt i vårt system?
  3. Hur kan vi börja ta emot e-fakturor direkt i vårt affärssystem?

Vår leverantör anger i sina fakturor information i fältet X, kan ni flytta detta till fält Y så det hamnar rätt i vårt system? Följ

I första hand ser vi helst att leverantören ser till att ange rätt information i rätt fält innan filen skickas till InExchange, men om detta inte är genomförbart finns det möjlighet för InExchange att bygga en funktion som flyttar informationen från X till Y innan fakturan skickas från InExchange system till er som mottagare.

Kontakta InExchange support för mer information.