1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så lägger du till en ny mottagare i nätverket
  5. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  6. InExchange användarvillkor
  7. Åtgärda en olevererad faktura
  8. Se din ärendehistorik
  9. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  10. Ange bankkonto på InExchange Network

Ange bankkonto på InExchange Network Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

När man lägger till bankkonto på InExchange Network kan man ange detta på två sätt, antingen med fullständigt namn på banken, alternativt bankens Swift/BIC-kod.

Betalningsuppgifter hittar man under Konto > Profil när man är inloggad.

Så här:

Eller så här:

Har man inget bankkonto inlagt sedan tidigare kan det vara så att fälten inte visas, man kan då få lägga till detta genom att välja Lägg till bankkonto enligt bilden nedan.