1. Kan jag skicka med en bilaga när jag skickar om en faktura?
  2. Hur ser jag vilket leveranssätt fakturan skickades med?
  3. Vilken adress skickade vi pdf-fakturan till?
  4. Extern status på fakturor
  5. Varför stämmer inte antalet skickade fakturor på den faktura jag fått från er med det som visas på InExchange Network?
  6. Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor?
  7. Hur länge sparas mina skickade fakturor?
  8. Finns det något enkelt sätt att sortera de skickade fakturorna på?
  9. Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor?
  10. Kan jag skriva ut en kopia på en skickad faktura?

Kan jag skicka om en faktura? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

Ibland kan du behöva skicka om en redan skickad och levererad faktura. Det kan bero på felhantering av mottagaren eller av annan orsak.

1. Klicka på fakturanumret på den faktura som du önskar skicka om.

2. Klicka på Skicka om uppe till höger.

3. En ruta öppnas där du har möjlighet att redigera leveranssätt, kundnamn, köparens referensnummer, namn på referens och inköpsordernummer.

Välj de alternativ som passar dig och klicka på Skicka om.