1. Guide: Skicka e-faktura till ny kund
  2. Skicka till en mottagare utanför Sverige som inte finns i InExchange nätverk än
  3. Skicka till en mottagare i Sverige som inte finns i InExchange nätverk än
  4. Utöka ditt nätverk genom att skicka en förfrågan
  5. E-faktura till en ny mottagare
  6. Kan jag se alla mina anslutningar i nätverket?
  7. Hur ändrar jag kundkoppling på befintlig kund i InExchange Network?
  8. Hur fungerar InExchange Portooptimering?
  9. Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering?

Kan jag se alla mina anslutningar i nätverket? Följ

Sökväg till InExchange Network: Start\Anslutningar

Ja, du ser alla dina anslutningar under Anslutningar via din inloggning i InExchange Network.

I tabellen som visas ser du de anslutningar du redan har i nätverket samt status för respektive relation.