1. Vanliga frågor om faktura till ny e-fakturamottagare
  2. Guide: Skicka e-faktura till ny kund
  3. Utöka ditt nätverk genom att skicka en förfrågan
  4. E-faktura till en ny mottagare
  5. Kan jag se alla mina anslutningar i nätverket?
  6. Hur ändrar jag nätverkskoppling på en befintlig e-fakturamottagare?
  7. Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare)
  8. Hur fungerar InExchange Portooptimering?
  9. Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering?
  10. Vilka företag kan ta emot e-faktura?

Kan jag se alla mina anslutningar i nätverket? Följ

Sökväg till InExchange Network: Start\Anslutningar

Ja, du ser alla dina anslutningar under Anslutningar via din inloggning i InExchange Network.

I tabellen som visas ser du de anslutningar du redan har i nätverket samt status för respektive relation.
Statusen visar om fakturor sänts i flödet (Aktiv) eller om en relation endast godkänts i förväg utan något flöde som sänts än (Inte aktiv).