1. Hur ändras betalningsvillkoren för en kund?
  2. Ändra mailadress för pdf-fakturor på befintlig kund
  3. Hur byter jag leveranssätt och mottagare för fakturorna?
  4. Kan jag exportera mitt kund- resp. leverantörsregister från InExchange Network?
  5. Kan jag ladda upp mitt artikelregister till InExchange Network?
  6. Vi skulle vilja lägga till en ny kund/mottagare i vårt register, hur gör vi det?

Ändra mailadress för pdf-fakturor på befintlig kund Följ

Sökväg till InExchange Network: Register\Kunder

Sök upp den kund som du vill ändra. Klicka därefter på Visa och sedan Redigera

Gå till sektionen Fakturainställningar och ändra mailadressen vid Skicka till (när PDF). När ändringen är klar tryck Spara.