1. Hur ändras betalningsvillkoren för en kund?
  2. Ändra mailadress för pdf-fakturor på befintlig kund
  3. Hur byter jag leveranssätt och mottagare för fakturorna?
  4. Kan jag exportera mitt kund- resp. leverantörsregister från InExchange Network?
  5. Kan jag ladda upp mitt artikelregister till InExchange Network?
  6. Vi skulle vilja lägga till en ny kund/mottagare i vårt register, hur gör vi det?

Ändra mailadress för pdf-fakturor på befintlig kund Följ

Sökväg till InExchange Network: Register\Kunder

1. Sök upp den kund som du vill göra ändringar på i ditt kundregister

2. Klicka på Visa och sedan Redigera för att göra ändringar på kundkortet.

3. E-postadress anges under Fakturainställningar > Skicka till (när PDF).

Spara dina ändringar när du är klar.