Ert referensnr Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Ert referensnummer identifierar den unika kundreferensen för en specifik person, avdelning, etc. Informationen kan vara obligatorisk på grund av automatisk referenskontroll.

Referensnumret består normalt av siffror och/eller bokstäver.

När automatisk referenskontroll är aktiverad är den här informationen obligatorisk och måste vara korrekt ifylld. Kontakta din kund för mer information eller vid problem med validering av referenser.

Ikon_16---Utrop.png Referensnumret kan även kallas för Referenskod, Beställarreferens, Beställar-ID, med mera.

Utseendet på referensnummer kan variera. Här är några exempel:

YY01234
Anna Andersson