1. Á-pris (på fakturaraden)
  2. Ändra ordning på fakturarader
  3. Antal (på fakturaraden)
  4. Artikel (på fakturaraden)
  5. Åtgärder
  6. Belopp exkl. moms (på fakturaraden)
  7. Beskrivning (på fakturaraden)
  8. Enhet (på fakturaraden)
  9. Er referens
  10. Ert ordernr

Rapporter Följ

Sökväg till InExchange Network: Skickade fakturor, Mottagna fakturor, Register

På flera olika sidor i InExchange Network har du möjlighet att skapa rapporter på önskade uppgifter. Funktionen finns på bl.a. följande sidor: Skickade fakturor, Mottagna fakturor samt på sidorna under menyvalet Register.

Använd sökfunktionen för att söka fram önskade uppgifter och klicka sedan på Rapport så får du strax fram en rapport i Excel-format.