Rapporter Följ

Sökväg till InExchange Network: Skickade fakturor, Mottagna fakturor, Register

På flera olika sidor i InExchange Network har du möjlighet att skapa rapporter på önskade uppgifter. Funktionen finns på bl.a. följande sidor: Skickade fakturor, Mottagna fakturor samt på sidorna under menyvalet Register.

Använd sökfunktionen för att söka fram önskade uppgifter och klicka sedan på Rapport så får du strax fram en rapport i Excel-format.