1. Á-pris (på fakturaraden)
  2. Ändra ordning på fakturarader
  3. Antal (på fakturaraden)
  4. Artikel (på fakturaraden)
  5. Åtgärder
  6. Belopp exkl. moms (på fakturaraden)
  7. Beskrivning (på fakturaraden)
  8. Enhet (på fakturaraden)
  9. Er referens
  10. Ert ordernr

Välj kolumner Följ

Sökväg till InExchange Network: Skickade fakturor, Mottagna fakturor

På vissa sidor i InExchange Network har du möjlighet att själv välja hur mycket information som ska visas om de aktuella dokumenten i listan.

Klicka på Välj kolumner ovanför listan för att lägga till och ta bort kolumner. Detta kan göras på bl.a. Skickade fakturor och Mottagna fakturor-sidan.